Baromuz Bozkurt'la Birlikte

Baromuz Bozkurt'la Birlikte

BAROMUZ, MESLEKTAŞLARIMIZ VE VATANDAŞIMIZIN YARDIMLARINA KÖPRÜ OLMAYI SÜRDÜRÜYOR.

Kastamonu Barosu, Bozkurt ilçemizde meydana gelen ve birçok can ve mal kaybına neden olan sel felaketinin yaralarının sarılması için mensup avukatlar ve yardımsever vatandaşlarca yapılan yardımları Bozkurt’a ulaştırmayı sürdürüyor.

Son olarak yirmisekiz takım beyaz eşyanın selzedelere teslimini gerçekleştiren Baro Başkanı Av.Özgür DEMİR, ‘hepimizin canını yakan felaketin meydana geldiği ilk günden itibaren meslektaşlarımız, fedakarca görev bilinciyle yardıma koştu. Baromuza kayıtlı avukatlar ve ülkedeki tüm barolar, yardım organizasyonunda avukatların önemli rol üstlenmesini sağlamışlardır’ dedi.

Yine yardımsever vatandaşların Kastamonu Barosu aracılığıyla yardımlarını ulaştırdıklarını belittti. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına katkı veren yerel yöneticilere de teşekkür etti.

Diğer yandan Bozkurt Kaymakamı Murat ATICI, Bozkurt’un ayakta kalmasına katkı veren yardımsever avukatlara ve Barolara Kastamonu Barosu nezdinde teşekkür ederek Baro Başkanı Av.Özgür DEMİR’e teşekkür plaketi takdim etti.


Sosyal Medyada Paylaş