Takımımız, Kurgusal Duruşma Yarışması'nda Bölge İkincisi

Stajyerlerimiz, Baromuzu En İyi Biçimde Temsil Etti.

Türkiye Barolar Birliği tarafından 7.'si düzenlenen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması'nda takımımız ter döktü. Çeyrek finalde Çorum Barosu'na bağlı stajyerlerle karşılaşan Baromuz stajyerleri, bu aşamada Çorum Barosu'nu eleyerek bölge elemelerinde yarı finale yükseldi. Ardından yarı finalde Trabzon Barosu ile eşleşerek karşılaşan stajyerlerimiz, bu aşamada da başarılı olarak finale yükseldi.

Finalde Amasya Barosu ile karşılaşan stajyerlerimiz 73 puanla bölge ikincisi oldu. 76 puanla bölge şampiyonu olan Amasya Barosu'nu kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Takımımız, stajyerlerimiz; Eda BÜYÜKDEMİRCİ, Zübeyde GAZİBEYOĞLU, Özkan YAZKAN, Zeynep Aybike YAZAN ve Seda ÇETİN'den oluştu. Takım çalıştırıcıları; Staj Kurulu Başkanı Av.Evrim BAŞESGİOĞLU KAVAL, yönetim kurulu üyesi Av.Burak TAMEL ve Av.Sibel KARAKAŞ.

Baromuza emek veren tüm çalıştırıcı ve stajyerlerimize teşekkürler.

Sosyal Medyada Paylaş