8.Karadeniz Baro Başkanları Toplantısı

Karadeniz ve Çevre Bölge Baro Başkanları 8'nci toplantısı, 13-14-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kastamonu Baro Başkanı Avukat Mehmet ÇİFTCİ’ nin başkanlık ettiği toplantıya Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Avukat Metin FEYZİOĞLU, TBB Başkan Yardımcısı Avukat Berra BESLER, Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Avukat İzzet Güneş GÜRSELER, Türkiye Barolar Birliği Saymanı Avukat Sabri Erdal GÜNGÖR, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ali ARABACI, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Eyyüp Sabri ÇEPİK, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülcihan TÜRE, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Kürşat KARACABEY, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Yurdagül GÜNDOĞAN, Başkan Başdanışmanı Avukat Zafer KÖKEN, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Dilaver ERDOĞAN, Amasya Baro Başkanı Avukat Ahmet Melik DERİNDERE, Artvin Baro Başkanı Avukat Ali Uğur ÇAĞAL, Bartın Baro Başkanı Avukat Ferhat PARLATIR, Bolu Baro Başkanı Avukat Ferit ATALAY, Çorum Baro Başkanı Avukat Altan AKPINAR, Düzce Baro Başkanı Avukat Azade AY, Erzincan Baro Başkanı Avukat Adem AKTÜRK, Giresun Baro Başkanı Avukat Gültekin UZUNALİOĞLU, Gümüşhane-Bayburt Bölge Baro Başkanı Avukat Serkan PEKMEZCİ, Karabük Baro Başkanı Avukat Rıdvan ERDOĞAN, Ordu Baro Başkanı Avukat Haluk Murat POYRAZ, Rize Baro Başkanı Yardımcısı Avukat Rıfat ULUŞAHİN, Samsun Baro Başkanı Avukat Kerami GÜRBÜZ, Sinop Baro Başkanı Avukat Hicran KANDEMİR, Trabzon Baro Başkanı Avukat Sibel SUİÇMEZ, Tokat Baro Başkanı Avukat Faruk BOSTANCI, Zonguldak Baro Başkanı Avukat İbrahim Kerem ERTEM, Erzurum Baro Başkanı Talat GÖĞEBAKAN, Bilecik Baro Başkanı Avukat Halime AYNUR, Çankırı Baro Başkanı Avukat Erkan KÖROĞLU, ile Düzce Barosu önceki dönem Baro Başkanı Avukat Ali DİLBER, Kırıkkale Barosu önceki dönem Baro Başkanı Avukat Ayhan YILMAZ, Samsun Barosu önceki dönem Baro Başkanı Avukat Necat ANIL ve Samsun Barosu önceki dönem Baro Başkanı Avukat Ahmet GÜREL katıldılar.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, ilimizi ve Baromuzu tanıtan sinevizyon gösterisinin ardından Baro Başkanımız Avukat Mehmet ÇİFTCİ yaptığı açılış konuşmasıyla toplantıyı başlatarak, gündem maddelerini paylaştı. Açılış konuşmasının ardından Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Avukat Metin FEYZİOĞLU, Türkiye Barolar Birliğinde yapılan çalışmalar, mesleki sorunlara ilişkin yapılan çalışmalar ve ülke gündemine dair açıklamalar içeren bir konuşma yaptı. Türkiye Barolar Birliği Başkanının konuşmasından sonra sırayla tüm katılımcılar söz alarak mesleki sorunlar ve ülke gündemine dair konularda düşüncelerini ve çözüm önerilerini paylaştılar. Bir sonraki toplantının Nisan ayı içerisinde Bartın Barosu ev sahipliğinde yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı akşamı düzenlenen gala yemeğine, toplantıya iştirak eden katılımcıların yanı sıra, Valimiz Sayın Mesut YILDIRIM, Belediye Başkanımız Sayın Tahsin BABAŞ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN, Başsavcımız Sayın Bülent KANTARCI, Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Galip AKPINAR, İdare Mahkemesi Başkanımız Mustafa SERDENGEÇTİ, Çankırı Başsavcısı Sayın Hüsnü ALDEMİR, Çankırı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Mustafa GÜNEŞ , Tokat Başsavcısı Erdoğan BAYRAKDAR ve önceki dönem Kastamonu Baro Başkanlarımız da teşrif ederek bizleri onurlandırdılar.

Programımıza katılan ve katkı sağlayan başta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Avukat Metin FEYZİOĞLU, TBB. Başkan Yardımcısı Avukat Berra BESLER, Baro Başkanları ve tüm katılımcılara Kastamonu Barosu olarak teşekkürlerimizi sunarız.