Avukatlar Günü Etkinlikleri

KONFERANS

YEMEK

BOWLİNG TURNUVASI

5 Nisan Avukatlar Günü etkinliklerimize katılımlarından dolayı Milletvekilimiz Sayın Emin ÇINAR, Belediye Başkanımız Sayın Tahsin BABAŞ, Başsavcımız Sayın Bülent KANTARCI, Komisyon Başkanımız Sayın Ahmet Hamdi BAYAR, İl Müftümüz Sayın Osman AYDIN,Cezaevi Müdürü Sayın Mehmet OLCAR, Ak Parti İl Başkanı Sayın Av. Halil ULUAY,  CHP İl Başkanı Sayın Muzaffer BIYIKLI ve MHP İl Başkanı Sayın İbrahim MAŞALACI’ ya teşekkür ediyoruz.

Avukatlar Günü etkinliklerimize katılamayıp telefonla arayan ve telgraf gönderen Milletvekilimiz Sayın Murat BAŞESGİOĞLU, Milletvekilimiz Sayın Hakkı KÖYLÜ, Milletvekilimiz Sayın Mustafa Gökhan GÜLŞEN, Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Sayın Erdal GÖKÇEN, Mersin Baro Başkanı Sayın Av. Alpay ANTMEN, Ankara Barosu Avukatlarından Sayın Av. Seçil ÖZDİKMENLİ, İstanbul Barosu Avukatlarından Sayın Av.Erdoğan SOYDAN, Sayın  Av. Önder YILMAZ  ve İstanbul Cumhuriyet Savcısı Sayın Yunus AKDÜZEN’e teşekkür ediyoruz.