Türkiye Barolar Birliği tarafından 21-22 haziran tarihinde Samsun’ da düzenlenen Kurgusal Duruşma Yarışması Karadeniz Bölgesi müsabakalarında, Kastamonu Barosu Stajyerleri birinci olmuştur.

Staj Kurulu ( Av. Muzaffer HASANBAŞ,  Av. Serap EKMEKCİ KAŞGİL, Av. Neslihan KATI, Av. Feray KUTLU ve Av. Serap DEMİRCİ), Eğitmenlerimiz Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Emin Kürşat DEMİRALAY ve Av. M. İhsan DARENDE, ekibin İdari Sorumlusu Av. Mustafa DEMİRCİ, Teknik Sorumlusu Av. Serap DEMİRCİ ve özverili çalışmaları ile mutlu sona ulaşan stajyerlerimiz Stj. Av. Zehra Zeynep GÜĞÜMCÜ, Stj. Av. Özlem ÇİFTCİ, Stj. Av. Yasemin KÜÇÜKOMUZLU ve Stj. Av. Beyza DEMİRCİ ‘ yi tebrik ediyoruz.

13-14 Eylül tarihleri arasında 7 bölge birincisinin katılımı ile yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ekibimize başarılar diliyoruz.

Kastamonu Barosu Yönetim Kurulu