AralıkOcakŞubat

Ankara 20.04.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/43

İLGİ: 02.03.2015 tarih ve 2015/19 sayılı Duyurumuz.

İlgide kayıtlı duyurumuzla ilan edildiği üzere Avrupa Birliği Konseyi Dönem Başkanı Letonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Polonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Türkiye Barolar Birliği’nin işbirliğiyle hazırlanan “Fırsat Eşitliği Projesi” faaliyetlerine devam etmektedir.

Meslektaşlarımız proje çerçevesinde UBAP altında oluşturulan fep.barobirlik.org.tr web sitesine baro kart şifresi aracılığıyla bağlanarak hukuki hizmet sundukları dilleri ve diğer bilgileri belirleyeceklerdir. Meslektaşlarımızdan toplanan veriler Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı tarafından ülkemizde yerleşik AB ülkeleri Büyükelçiliklerine gönderilecek ve söz konusu büyükelçilikler tarafından hukuki yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarına tercih ettikleri dil ve şehir kısıtlamaları ile liste halinde sunulacaktır.

Önceki duyurumuzda belirtildiği üzere söz konusu veriler tümüyle dâhili kullanım için olup proje paydaşları veya faydalanıcıları tarafından kamuoyuna hiçbir suretle açıklanmayacaktır.

Bilgilerinize sunar, meslektaşlarımıza duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU