5 Nisan Avukatlar Günü Kutlandı
Tarih: 04.04.2013 23:00:00 | Okunma Sayısı: 1295 | | |
5 Nisan Avukatlar Günü Kutlandı

Kutlama programı 10.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra saat 15.00'da adliyede düzenlenen kokteylle devam etti. Kokteyle baromuza mensup avukatlarla adliyemizde görevli hakim, savcılar ve adliye personeli iştirak etti.

Çelenk Sunma Töreni'ne baromuza mensup avukatların yanısıra İstanbul Barosu eski başkanlarından Kazım KOLCUOĞLU da katıldı. Nazik katılımından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Akşam düzenlenen yemek programı ise Ilgaz Tarım Bakanlığı Tesisleri'nde idi. Yemeğe çok sayıda davetli katıldı. Yemek programına katılanlar arasında Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sefa MERMERCİ, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saim SAYAN, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık GÜR, Kastamonu Adalet Komisyonu Başkanı Emin Kürşat DEMİRALAY, Kastamonu İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet DEMİR ve Kastamonu Cezaevi Müdürü Mehmet OLCAR da vardı. Davete icabet ederek geceyi onurlandıran tüm konuklara teşekkür ederiz.

Gecede ayrıca mesleğinde 50. yılını geride bırakan üstadlarımıza ve iştirak eden kıymetli misafirlere plaket takdim edildi.

Düzenlenen gecede, Avukatlar İçin Yargı ve Temel Haklar Projesi kapsamında düzenlenen programın katılımcılarına sertifikaları takdim edildi.

24.11.2017 Cuma