Tarih: 8.11.2012 22:00:00| Okunma Sayısı: 1623

Kastamonu Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Türkiye Barolar Birliği, Adalet Bakanlığı ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nu Ziyaret Etti

Kastamonu Baro Başkanı Av. Mehmet Çiftci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Halil Uluay, Av.Özgür Demir, Av.Mehmet Karahasanoğlu, Av.Serap Ekmekci Kaşgil, Av.Güneş Demirkıran Baltacı, Av.Neslihan Katı; Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar'a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak bir süre görüştü. Göreve gelmeleri sebebiyle TBB Başkanına nezaket ziyaretinde bulunan Kastamonu Barosu Yönetim Kurulu, meslek sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. TBB Başkanı  Vedat Ahsen Coşar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçilmiş oldukları görevler nedeniyle başkan ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik etti. Ayrıca TBB Başkanı Vedat Ahsen Coşar, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarda Kastamonu Barosu'nu destekleyeceklerini belirtti.

18.07.2018
AV. MEHMET ÇİFTÇİ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.